We willen je een warm welkom heten op onze website, een plek waar je niet wilt kijken, waarvan je niet eens het bestaan zou willen weten. Dat begrijpen wij als geen ander.

Jullie baby is overleden in de buik

Vanaf het moment dat je erachter komt dat je baby is overleden in je buik en moet gaan bevallen van een overleden kindje staat je wereld op z’n kop. Vanuit onze eigen ervaring met het verlies van een baby, kunnen we jullie op een passende wijze ondersteunen. Wij horen graag jullie verhaal, luisteren naar jullie wensen en denken stap voor stap met jullie mee. Wij ontzorgen tijdens deze intens verdrietige dagen, omdat wij weten wat er allemaal op je af kan komen. En omdat we het erg belangrijk vinden dat je alle tijd krijgt, samen met je stilgeboren kindje.

Bevallen van een baby die overleden is in de buik

Het bevallen van een overleden baby is zwaar, naast de pijn van de weeën komt het verdriet van het verlies van je kindje er bovenop. Wij kunnen je ondersteunen bij het voorbereiden op de bevalling van je overleden baby in je buik.

Na de bevalling staat je in korte tijd veel te wachten. Door de emoties is het moeilijk om beslissingen te nemen. Wij kunnen jullie helpen bij het nemen van deze moeilijke beslissingen en daarbij kun je vertrouwen op onze kennis en ervaring.

pluis paardenbloem

ondersteuning

Jullie wensen staan bij ons voorop. Er is ontzettend veel mogelijk. Dat is fijn, maar kan ook ingewikkeld zijn. Wij helpen jullie bij het ontdekken van jullie wensen en we zullen er alles aan doen om dat te realiseren.
Wat wij voor jullie kunnen doen
hart

herinneringen

Wij ondersteunen jullie bij het maken van waardevolle herinneringen, zodat jullie met een goed gevoel aan deze moeilijke periode terug kunnen denken.
Creëren van mooie momenten

uit eigen ervaring

Als ervaringsdeskundigen weten wij dat goede begeleiding een grote steun is op het moment dat je je baby verliest. Je kunt vertrouwen op onze kennis en expertise zodat jullie de keuzes kunnen maken die het beste bij jullie passen.
Over ons

Welkom heten en afscheid nemen

Het verlies van een stilgeboren baby tijdens de zwangerschap is verwarrend omdat verwelkomen samen loopt met afscheid nemen. Wij bieden jullie graag een houvast in deze ontzettend verdrietige periode. Om afscheid te kunnen nemen, moet je eerst vasthouden en welkom heten. Jullie liefde voor je kindje laten voelen en delen met degenen die jullie lief zijn, dat is onze missie. Je mag je overleden baby mee naar huis nemen. Samen kijken en bewonderen is erg belangrijk. Vanuit onze ervaring weten we wat wel en niet belangrijk is, bij zowel het welkom heten als het afscheid nemen van je kindje.

huisje grijs

Vrijblijvende kennismaking​

Als je te horen hebt gekregen dat jullie baby is overleden in de buik en nog moet bevallen, kunnen wij al langskomen voor een kennismaking. Bel ons gerust, want naast advies en informatie geeft zo’n eerste ontmoeting jullie ook al de mogelijkheid om te kijken of het “klikt”. 

Vaak biedt het ouders wat meer rust en duidelijkheid. Heb je interesse in een kennismaking? bel dan naar 0416 234363 of mail naar info@houvast-uitvaartzorg.nl.

Wij zijn Mireille, Lotte en Gertie

Uit ervaring weten wij wat jullie doormaken en kunnen we jullie op een passende wijze ondersteunen.

“Het verlies van onze kindjes heeft mij naar Houvast geleid en ik vind het telkens weer bijzonder om te zien hoe dichtbij ik mag komen, bij gezinnen die afscheid moeten nemen van hun zo gewenste baby’tje.”
“Op een goede manier begeleiden bij intens verdriet, maakt het mogelijk om de deur naar de toekomst weer een beetje open te zetten. Hier werk ik heel graag aan mee.”
“Ik weet hoe belangrijk het is dat de juiste mensen de juiste vragen stellen. Zodat jij afscheid kunt nemen op een manier die bij jou past en die voor jullie goed voelt.”