Baby's tot 1 jaar

….Het nooit meer….

Als je kindje na een paar dagen, weken of maanden overlijdt, is de stilte zo ontzettend voelbaar. Het verdriet is intens en je verlangen om nog één keer het huiltje te mogen horen is groots. Het staat in je hart geschreven. Het nooit meer, komt heel hard binnen.

Wij beseffen ons heel goed hoe intens het overlijden van je kindje is. Het verdriet is groot en er komt veel op jullie af. Wij zijn er voor jullie, we luisteren naar jullie verhaal en nemen regelzaken over, zodat jullie alle tijd hebben om bij jullie kindje te zijn. De dagen voor de uitvaart, kunnen liefdevol, fijn en waardevol zijn, hoe gek dat misschien ook klinkt. Wij ondersteunen jullie graag, om de liefde er te laten zijn, naast het intense verdriet. En we denken met jullie mee om samen de laatste herinneringen te kunnen maken.

…..”Opnieuw kennismaken met mijn kindje, zonder al die slangetjes, 

dat voelt gek genoeg ook fijn”….

Een uitvaart voor jouw overleden baby

“Afscheid nemen op een manier die bij jullie past”..

Afscheid nemen van je overleden baby kan op heel veel manieren. Traditioneel, informeel, klein of groot, in de kerk of het crematorium. Thuis of ergens op een mooie plek in de natuur. Het belangrijkste is dat je afscheid kunt nemen op een manier die bij jullie past.

“Je weet niet waar je moet beginnen. Hoe neem ik mijn baby
mee naar huis? Wat moet er allemaal geregeld worden?
Allemaal vragen waar je op dat moment geen antwoord op
weet. Houvast uitvaartzorg heeft ons daarbij geholpen.”

Wat kan Houvast Uitvaartzorg voor jullie betekenen?

Houvast uitvaartzorg ontzorgt na het verlies van jullie baby, zodat er meer tijd is met jullie kindje en de lieve mensen om jullie heen.

Meer dan uitvaartzorg alleen

“We ontzorgen, maar de regie ligt bij jullie. Wij geven je een houvast tijdens deze moeilijke dagen. Dit doen wij met heel veel liefde en aandacht voor jullie en voor jullie kindje.

We nemen jullie stap voor stap mee in deze ingewikkelde en intens verdrietige week.”

Ondersteuning

Jullie wensen staan bij ons voorop. Er is ontzettend veel mogelijk. Dat is fijn, maar kan ook ingewikkeld zijn. Wij helpen jullie bij het ontdekken van jullie wensen en we zullen er alles aan doen om dat te realiseren.

HouvastL2

Herinneringen

Wij ondersteunen jullie bij het maken van waardevolle herinneringen, zodat jullie met een goed gevoel aan deze moeilijke periode terug kunnen denken.

hv1
hart met vleugels

Uit eigen ervaring

Als ervaringsdeskundigen weten wij dat goede begeleiding een grote steun is op het moment dat je je kind verliest. Je kunt vertrouwen op onze kennis en expertise zodat jullie de keuzes kunnen maken die het beste bij jullie passen.

Sterre
Wij helpen je graag

Wil je van ons begeleiding bij het afscheid van je baby? Voel je vrij om ons te bellen of te mailen, wij helpen je graag. Samen kijken we in een vrijblijvend gesprek, wat we voor jullie kunnen betekenen.