Op deze pagina willen we jullie ook voorstellen aan de lieve dames waar wij mee samenwerken, Lonneke en Susan.

Ook zij weten uit ervaring wat het is om een kindje te verliezen en zullen jullie op een warme en betrokken manier begeleiden.

Susan Cuppen

Graag stel ik mij even aan jullie voor. Ik ben Susan Cuppen moeder van 5 kindjes. 4 levende kindje (3 jongens en 1 meisje) en 1 overleden kindje. Helaas bleek onze 4de zoon te zijn overleden in mijn buik met 18 weken zwangerschap. Voor ons was er helaas geen na-begeleiding en hierdoor ben ik Angels Forever gestart. Ik begeleid vrouwen die een miskraam hebben gehad of een stilgeboren kindje hebben gekregen. Zo ben ik ook in contact gekomen met Houvast. Houvast had een gezin begeleid dat ook bij mij was voor de begeleiding. Ze vertelde zo liefdevol en en warm over Houvast. Voor mij een uitzondering. Want bij veel ouders die ik mag begeleiden zie ik trauma’s.  De eerste week is zo belangrijk. Ik heb Houvast daarom gemaild met hoe fijn ik het vond om van ze te horen. En zo belde Lotte mij om te kijken wie dat mailtje geschreven had. Nu heb ik het tweede gezin mee mogen begeleiden om te kijken of het samen past en klikt.

Voor Houvast ga ik werken in regio Limburg. Hopelijk mag ik er onderdeel van zijn om een verdrietige en nare gebeurtenis om te zetten in een mooie en liefdevolle herinnering.

Hart - goud - RGB - 13x13

Lonneke de Bruin

Mijn naam is Lonneke de Bruin. Ik heb thuis 3 lieve kinderen rondlopen en een extra kindje in mijn hart. Naast moeder zijn werk ik als verpleegkundige in de kinderthuiszorg, met enorm veel plezier. Via mijn vak kwam ik in aanraking met Houvast. Ik was meteen erg onder de indruk van de persoonlijke en warme begeleiding die ze geven. Al vrij snel besloot ik dat ik iets met dit warme gevoel wilde doen. Ik trok de stoute schoenen aan en bood mijn hulp aan. Niet veel later zat ik met deze lieve dames aan tafel. Inmiddels heb ik al een aantal keer mogen assisteren en ouders en hun kindje mogen ontmoeten. Ik ben heel dankbaar voor deze momenten. Hoe verdrietig een overlijden ook altijd is, het is zo mooi en belangrijk om een warm, waardig en liefdevol ‘afscheid’ te hebben. Dat gaat enorm helpen in de volgende periode, waarbij het vasthouden van de liefde en trots centraal zullen gaan staan.