Wat wij doen

Zoveel meer dan uitvaartzorg alleen

Wij ondersteunen jullie in alle facetten bij het welkom heten en afscheid nemen van jullie kindje. 

Wij begeleiden jullie al vanaf het slechte nieuws tot aan het afscheid en daarna. We hebben ruime ervaring in het begeleiden van ouders die hun kindje/baby verliezen.
Professionaliteit en onze eigen verlieservaring gaan daarin hand en hand. Ons werkgebied is Utrecht, Gelderland, Zuid-Holland, Limburg, Noord-Brabant & Zeeland.

Wonen jullie verder weg? Ook dan kunnen we helpen, neem gerust contact met ons op.

Wat kunnen wij voor jullie betekenen?

“Wij willen er voor jullie zijn in deze complexe, verdrietige, maar ook liefdevolle dagen.” 

Ondersteuning

Jullie wensen staan bij ons voorop. Er is ontzettend veel mogelijk. Dat is fijn, maar kan ook ingewikkeld zijn. Wij helpen jullie bij het ontdekken van jullie wensen en we zullen er alles aan doen om dat te realiseren.

HouvastL2

Herinneringen

Wij ondersteunen jullie bij het maken van waardevolle herinneringen, zodat jullie met een goed gevoel aan deze moeilijke periode terug kunnen denken.

hart met vleugels

Uit eigen ervaring

Als ervaringsdeskundigen weten wij dat goede begeleiding een grote steun is op het moment dat je je baby verliest. Je kunt vertrouwen op onze kennis en expertise zodat jullie de keuzes kunnen maken die het beste bij jullie passen.

Sterre

“Houvast heeft ons heel fijn begeleid bij het afscheid van onze dochtertjes. Ze gaven veel fijne opties en tips over hoe het vorm te geven en namen alle regelzaken over. Ze hebben echt gezorgd voor een warm afscheid passend bij onze pasgeboren meisjes, niet de standaard uitvaart zoals voor volwassenen.”