Beëindiging van een gewenste zwangerschap

Een beslissing gemaakt uit liefde voor je baby…..

Op het moment dat jullie te horen krijgen dat er iets mis is met jullie gewenste baby en jullie de mogelijkheid gegeven wordt om de zwangerschap af te breken, komt er ontzettend veel op jullie af. Als je te horen krijgt dat de baby die in je buik zit geen goede levensverwachting heeft of een chronische aandoening, waardoor je je afvraagt wat zijn of haar kwaliteit van leven zal worden?

Wat doe je dan? Wat staat jullie te wachten?

De zwangerschap beëindigen van je gewenste baby is een ondenkbare en moeilijke keuze. Het is wat ons betreft geen keuze, het is een beslissing gemaakt uit liefde voor je kindje. Dit proces wordt goed begeleid vanuit het ziekenhuis.  Als de beslissing eenmaal gemaakt is komen er weer andere vragen op jullie pad.

 

Een pad van verlies en intens verdriet volgt…..

Vragen die op je af kunnen komen

Wij zijn er voor jullie

Uit ervaring weten wij hoe waardevol het is, om je baby op een goede manier welkom te heten in jullie harten. Want deze baby is nooit meer weg te denken uit het gezin en zal altijd een onderdeel van jullie blijven. Daarom geven wij niet alleen vorm aan het afscheid, maar juist ook aan het welkom heten. Wij beantwoorden vragen, luisteren, staan jullie stap voor stap bij, kijken naar wensen en wat er bij jullie past en ondersteunen bij het welkom heten en afscheid nemen. 

“Als je hoofd het niet meer weet, wijst je hart je de weg”

Ondersteuning

Jullie wensen staan bij ons voorop. Er is ontzettend veel mogelijk. Dat is fijn, maar kan ook ingewikkeld zijn. Wij helpen jullie bij het ontdekken van jullie wensen en we zullen er alles aan doen om dat te realiseren.

HouvastL2

Herinneringen

Wij ondersteunen jullie bij het maken van waardevolle herinneringen, zodat jullie met een goed gevoel aan deze moeilijke periode terug kunnen denken.

hv1
hart met vleugels

Uit eigen ervaring

Als ervaringsdeskundigen weten wij dat goede begeleiding een grote steun is op het moment dat je je kind verliest. Je kunt vertrouwen op onze kennis en expertise zodat jullie de keuzes kunnen maken die het beste bij jullie passen.

Sterre
Er komt zoveel op ons af, wat nu?

Wij hebben ruime ervaring in het bijstaan van ouders die voor de ontzettend moeilijke keuze staan van een zwangerschapsafbreking /-beëindiging bij een gewenste zwangerschap.

Wij komen met liefde bij jullie langs om kennis te maken, nog voordat je gaat bevallen. 
Naast advies en informatie geeft zo’n eerste ontmoeting jullie ook al de mogelijkheid om te kijken of het ‘klikt’. En biedt het jullie wat meer rust en duidelijkheid. Laat ons met jullie meewandelen op dit ingewikkelde pad.

Schroom niet om ons te bellen. En je vragen aan ons te stellen. Wij denken graag met jullie mee.