Stil geboren

…Het hartje klopt niet meer, een stille geboorte, wat nu?!

Stil geboren… vanaf het moment dat je erachter komt dat je baby is overleden en je moet gaan bevallen of je al bent bevallen van een doodgeboren baby, staat je wereld volledig op z’n kop.

Als ervaringsdeskundigen weten wij als geen ander hoe wij jullie op passende wijze kunnen ondersteunen. Wij luisteren naar jullie verhaal, naar jullie wensen en denken stap voor stap met jullie mee. Wij ontzorgen jullie tijdens deze intens verdrietige dagen, er komt enorm veel op jullie af als je baby stil wordt geboren. Samen kijken we waar jullie behoefte ligt en zorgen we ervoor dat jullie zoveel mogelijk tijd met jullie kindje door kunnen brengen op een manier die bij jullie past.

 

“ Kennismaken met je kindje, de trots en liefde voelen, voordat je afscheid neemt…..”

Welkom heten van een stil geboren baby

Om afscheid te kunnen nemen mag je eerst vasthouden en welkom heten. Uit ervaring blijkt dat dit misschien wel het meest waardevolle is voor ouders. Maar het is ook ingewikkeld. Wij ondersteunen jullie hier graag bij. De liefde voor jullie kindje laten voelen en delen met degene die jullie lief zijn, dat is onze missie. Samen kijken, bewonderen en herinneringen maken..

Vanuit onze ervaring weten we wat wel en niet belangrijk kan zijn, bij zowel het welkom heten, als het afscheid nemen van jullie kindje. Helaas weten wij als geen ander, wat er allemaal op jullie af komt. En hoe je hoofd overuren draait. Hoe eenzaam je je kunt voelen. En hoe iedere dag je gedachten en gevoelens weer kunnen veranderen.

“ Als je je kindje eenmaal in handen hebt, voel je met je hart en verdwijnt de angst naar de achtergrond”

Wat komt er allemaal op jullie af?

 

“Om iets los te kunnen laten, moet je het eerst vasthouden”

Ondersteuning

Jullie wensen staan bij ons voorop. Er is ontzettend veel mogelijk. Dat is fijn, maar kan ook ingewikkeld zijn. Wij helpen jullie bij het ontdekken van jullie wensen en we zullen er alles aan doen om dat te realiseren.

HouvastL2

Herinneringen

Wij ondersteunen jullie bij het maken van waardevolle herinneringen, zodat jullie met een goed gevoel aan deze moeilijke periode terug kunnen denken.

hv1
hart met vleugels

Uit eigen ervaring

Als ervaringsdeskundigen weten wij dat goede begeleiding een grote steun is op het moment dat je je kind verliest. Je kunt vertrouwen op onze kennis en expertise zodat jullie de keuzes kunnen maken die het beste bij jullie passen.

Sterre
Wat kunnen wij voor jullie doen?

Waarschijnlijk heb je nog veel meer vragen en komt er nog veel meer op jullie af.
Wij helpen jullie graag om alles op een rijtje te zetten en samen te 
kijken naar de mogelijkheden die bij jullie passen.

Samen creëren we een liefdevolle week waar jullie met een warm gevoel op terug zullen kijken, ondanks het intense verdriet.