We willen je een warm welkom heten op onze website, een plek waar je niet wilt kijken, waarvan je niet eens het bestaan zou willen weten. Dat begrijpen wij als geen ander.

Uitvaart Baby

Wij zijn gespecialiseerd in het organiseren van een baby uitvaart en regelen alles wat daarbij komt kijken. Wij bieden begeleiding aan ouders van kinderen die tijdens de zwangerschap, rond de bevalling of na de geboorte overleden zijn tot de leeftijd van een jaar. Het afscheid nemen van een baby is bijzonder omdat verwelkomen samen loopt met afscheid nemen. Wij bieden jullie graag een houvast in deze ontzettend verdrietige periode.

“Houvast heeft voor ons veel meer gedaan dan een uitvaart regelen, ze hebben ons door een moeilijke periode geleid. Dat is ons misschien nog wel meer waard dan de perfect georganiseerde uitvaart.”

Bij een uitvaart of begrafenis van een baby komt veel kijken

Wij kunnen veel dingen uit handen nemen, maar je mag ook veel zelf doen. Wij ontzorgen tijdens deze moeilijke dagen, luisteren naar jullie verhaal, ondersteunen bij het welkom heten en begeleiden bij het afscheid nemen van jullie kind. Op een manier die bij jullie past.

Dit doen wij door:

  • mogelijk maken dat jullie je kindje mee naar huis kunnen nemen
  • vorm geven aan het welkom heten en het creëren van mooie momenten
  • organiseren van en samen invulling geven aan het afscheid en de uitvaart
  • bieden van nazorg en lotgenotencontact

Als je nog bevallen moet

Soms weet je vooraf al dat het mis is of mis zal gaan. Op zo’n moment kunnen wij al vrijblijvend langskomen voor een kennismaking. Naast advies en informatie geeft zo’n eerste ontmoeting jullie ook al de mogelijkheid om te kijken of het ‘klikt’. En biedt het jullie wat meer rust en duidelijkheid.

pluis paardenbloem

ondersteuning

Jullie wensen staan bij ons voorop. Er is ontzettend veel mogelijk. Dat is fijn, maar kan ook ingewikkeld zijn. Wij helpen jullie bij het ontdekken van jullie wensen en we zullen er alles aan doen om dat te realiseren.
Wat wij voor jullie kunnen doen
hart

herinneringen

Wij ondersteunen jullie bij het maken van waardevolle herinneringen, zodat jullie met een goed gevoel aan deze moeilijke periode terug kunnen denken.
Creëren van mooie momenten

uit eigen ervaring

Als ervaringsdeskundigen weten wij dat goede begeleiding een grote steun is op het moment dat je je baby verliest. Je kunt vertrouwen op onze kennis en expertise zodat jullie de keuzes kunnen maken die het beste bij jullie passen.
Over ons
Laat je begeleiden door ervaringsdeskundigen bij het regelen van een babyuitvaart

Goede begeleiding is een grote steun wanneer je net een kindje bent verloren. Naast het organiseren van de uitvaart van jullie baby, een begrafenis of crematie, begeleiden wij jullie bij het welkom heten en afscheid nemen van jullie kindje tijdens de kinderuitvaart, zodat je verder kunt na dit intense verlies. Jullie kindje is niet meer bij jullie, maar zit voor altijd in jullie hart. Wil je contact met ons opnemen? Bel dan naar 0416 234363 of mail naar info@houvast-uitvaartzorg.nl.