In de media

MIJN GEHEIM

Augustus 2020
Alle ouders vinden hun kinderen natuurlijk speciaal, maar soms valt er iets éxtra bijzonders te vertellen over je kind. Gertie vertelt over haar tweelingdochtertjes Mees en Linde, die na een zwangerschap van vierentwintig weken stil ter wereld kwamen. En over de bijzondere cadeautjes die daaruit voortkwamen. "Veel mensen realiseren zich niet hoe intensief het kan zijn om te rouwen om een kindje dat niet heeft geleefd."

JAN Magazine

Mei 2021
Het verlies van dochter Sterre na 23 weken zwangerschap zette Lotte de Wind ertoe aan een uitvaartonderneming te beginnen die gesprecialiseerd in in baby-uitvaarten. Ze is getrouwd met Joost en heeft, naast Sterre, nog 4 kinderen.

MIJN GEHEIM

Oktober 2019
Een kind verliezen is het ergste wat je als ouder kan overkomen. Gertie (45), Mireille (43) en Lotte (42) weten helaas hoe het voelt. Alle drie verloren ze één of meerdere kinderen tijdens de zwangerschap. Twee jaar geleden begonnen de drie vriendinnen samen een uitvaartonderneming gespecialiseerd in babyuitvaarten. Als ervaringsdeskundigen tegen wil en dank staan ze nu andere ouders bij in de moeilijkste periode van hun leven.
De liefde laten voelen dat is de missie van de dames van Houvast Uitvaartzorg

NEL magazine

November 2019
Een uitvaartonderneming specifiek gericht op baby’s die tijdens de zwangerschap of na de geboorte overlijden. Die begin je niet zomaar, daar zit een verhaal achter. En dat klopt. Lees hier het hele interview met Maartje Lute van NEL Magazine.

AD

19-06-2018
DEZE MOEDERS WETEN UIT EIGEN ERVARING HOE JE EEN MOOIE BABY-UITVAART REGELT Na de dood van een pasgeboren kindje hoop je als ouders dat de uitvaartbegeleider het allemaal weet. Vaak valt dat tegen, zeggen drie vriendinnen uit ervaring. Zij adviseren nu zelf.

Heusdense Televisie HTR

07-06-2018
OM IETS LOS TE KUNNEN LATEN, MOET JE HET EERST VASTHOUDEN In Anders dan Anders vertellen Mireille, Gertie en Lotte hun eigen verhaal aan Jacqueline Fenn. Hoe zij wél op een waardige manier afscheid hebben kunnen nemen van hun kindjes. En hoe dit gezamenlijk verdrietige verlies ertoe geleid heeft dat zij als ervaringsdeskundigen hun eigen uitvaartonderneming begonnen zijn voor stilgeboren kinderen en baby’s tot 1 jaar.

Brabants Dagblad

17-04-2018
UITVAARTEN DOEN VOOR BABY’S? HEFTIG ALS HET JEZELF OVERKWAM, MAAR JE WEET OOK HOE HET IS. Ze zijn ervaringsdeskundigen. En dat weerhoudt ze er niet van een uitvaartonderneming voor baby’s te beginnen. Integendeel. Want ze doen het met liefde.

Editie NL / Tv

27-03-2018
UITVAART VOOR DOODGEBOREN KIND Een uitvaartonderneming, speciaal voor ouders die hun ongeboren kindje verliezen. Het is een idee van de drie vriendinnen Mireille, Lotte en Gertie die ook een kindje verloren en daarna zichzelf verloren in alles wat er geregeld moest worden voor de uitvaart. Dagelijks sterven er kinderen in Nederland tijdens de zwangerschap of rond de geboorte. Daarna komen er heel veel keuzes op ouders af en daar kunnen ze wel wat professionele begeleiding bij gebruiken.

Editie NL

27-03-2018
VRIENDINNEN STARTEN UITVAARTONDERNEMING VOOR BABY’S: ‘ER IS NIET ALLEEN MAAR VERDRIET’ Het is een nachtmerrie voor iedere aanstaande ouder: je kind verliezen tijdens of net na de zwangerschap. Het overkwam de vriendinnen Mireille, Lotte en Gertie. Om ouders die hetzelfde meemaken te kunnen helpen, richtten ze een speciale uitvaartzorg op.

Omroep Brabant

24-03-2018
NA DRIE MISKRAMEN BEGINT MIREILLE EEN UITVAARTONDERNEMING VOOR DOODGEBOREN KINDJES Mireille Elshof uit Waalwijk verloor drie keer haar ongeboren kind. Na een zware periode is ze nu begonnen met een uitvaartonderneming voor ouders die hetzelfde hebben meegemaakt. “Ik weet zo goed wat die mensen meemaken.”

LINDAnieuws

20-03-2018
MIREILLE (41) OVER DE DRIE ONGEBOREN KINDEREN DIE ZE VERLOOR: ‘IK VIEL IN EEN DIEP ZWART GAT’ Mireille Elshof (41) verloor drie keer haar ongeboren kind en vertelt over haar ‘zwarte periode’. “Het is verschrikkelijk om je kind welkom te heten en tegelijkertijd afscheid te nemen”, vertelt ze ons.