AD

19-06-2018

DEZE MOEDERS WETEN UIT EIGEN ERVARING HOE JE EEN MOOIE BABY-UITVAART REGELT

Na de dood van een pasgeboren kindje hoop je als ouders dat de uitvaartbegeleider het allemaal weet. Vaak valt dat tegen, zeggen drie vriendinnen uit ervaring. Zij adviseren nu zelf.

 

HTR Media
Heusdense Televisie & Radio

07-06-2018

OM IETS LOS TE KUNNEN LATEN, MOET JE HET EERST VASTHOUDEN

In Anders dan Anders vertellen Mireille, Gertie en Lotte hun eigen verhaal aan Jacqueline Fenn. Hoe zij wél op een waardige manier afscheid hebben kunnen nemen van hun kindjes. En hoe dit gezamenlijk verdrietige verlies ertoe geleid heeft dat zij als ervaringsdeskundigen hun eigen uitvaartonderneming begonnen zijn voor stilgeboren kinderen en baby’s tot 1 jaar.

 

 

Editie NL / Tv

27-03-2018

UITVAART VOOR DOODGEBOREN KIND

Een uitvaartonderneming, speciaal voor ouders die hun ongeboren kindje verliezen. Het is een idee van de drie vriendinnen Mireille, Lotte en Gertie die ook een kindje verloren en daarna zichzelf verloren in alles wat er geregeld moest worden voor de uitvaart. Dagelijks sterven er kinderen in Nederland tijdens de zwangerschap of rond de geboorte. Daarna komen er heel veel keuzes op ouders af en daar kunnen ze wel wat professionele begeleiding bij gebruiken.

Editie NL 

27-03-2018

VRIENDINNEN STARTEN UITVAARTONDERNEMING VOOR BABY’S: ‘ER IS NIET ALLEEN MAAR VERDRIET’

Het is een nachtmerrie voor iedere aanstaande ouder: je kind verliezen tijdens of net na de zwangerschap. Het overkwam de vriendinnen Mireille, Lotte en Gertie. Om ouders die hetzelfde meemaken te kunnen helpen, richtten ze een speciale uitvaartzorg op.

Omroep Brabant

24-03-2018

NA DRIE MISKRAMEN BEGINT MIREILLE EEN UITVAARTONDERNEMING VOOR DOODGEBOREN KINDJES

Mireille Elshof uit Waalwijk verloor drie keer haar ongeboren kind. Na een zware periode is ze nu begonnen met een uitvaartonderneming voor ouders die hetzelfde hebben meegemaakt. “Ik weet zo goed wat die mensen meemaken.”

LINDAnieuws

20-03-2018

MIREILLE (41) OVER DE DRIE ONGEBOREN KINDEREN DIE ZE VERLOOR: ‘IK VIEL IN EEN DIEP ZWART GAT’

Mireille Elshof (41) verloor drie keer haar ongeboren kind en vertelt over haar ‘zwarte periode’.
“Het is verschrikkelijk om je kind welkom te heten en tegelijkertijd afscheid te nemen”, vertelt ze ons.