Houvast heeft voor ons veel meer gedaan dan een uitvaart regelen, ze hebben ons door een moeilijke periode geleidt. Dat is ons misschien nog wel meer waard dan de perfect georganiseerde uitvaart.

Robbert & Kim | ouders van Pleun* & Guus

Vandaag onze dienst gehad voor onze overleden zoon sem. Vorige week zaterdag contact opgenomen met houvast. Ze kwamen direct naar het ziekenhuis. Je weet niet waar je moet beginnen. Hoe neem ik hem mee naar huis? Wat moet er allemaal geregeld worden? Allemaal vragen waar je op dat moment geen antwoord op weet. Houvast heeft ons daarbij geholpen. Wij willen jullie bedanken voor de liefde, warmte, steun, begeleiding en vele woorden meer wat jullie van houvast voor ons en sem hebben gedaan afgelopen week.

Inge & Bart | ouders van Sem

Door de fijne begeleiding van de dames van Houvast (en de verpleegkundigen in het ziekenhuis) hebben we na de geboorte juist totaal andere keuzes gemaakt. Als je je kindje eenmaal in handen hebt, voel je met je hart en verdwijnt de angst op de achtergrond. Gertie gaf ons alle ruimte, steun en advies om gaandeweg belangrijke keuzes te maken die pasten bij het afscheid van ons zoontje.

Joost & Claire