Zwangerschapsafbreking/beëindiging bij een gewenste zwangerschap

Een beslissing gemaakt uit liefde voor je baby…..

Op het moment dat jullie te horen krijgen dat er iets mis is met jullie gewenste baby en jullie de mogelijkheid gegeven wordt om de zwangerschap af te breken, komt er ontzettend veel op jullie af. Als je te horen krijgt dat het kindje dat in je buik zit en geen goede levensverwachting heeft of een chronische aandoening waardoor je je afvraagt wat zijn of haar kwaliteit van leven zal worden?

Wat doe je dan? Wat staat jullie te wachten?

De zwangerschap beëindigen van je gewenste baby is een ondenkbare en moeilijke keuze. Het is wat ons betreft geen keuze, het is een beslissing gemaakt uit Liefde voor je kindje. Dit proces wordt goed begeleid vanuit het ziekenhuis.  Als de beslissing eenmaal gemaakt is komen er weer andere vragen op jullie pad.

Een pad van verlies en intens verdriet volgt.

Vragen die op je af kunnen komen

Wij zijn er voor jullie

Uit ervaring weten wij hoe waardevol het is, om je
kindje op een goede manier welkom te heten in in jullie harten. Want dit kindje
is nooit meer weg te denken uit het gezin en zal altijd een onderdeel van
jullie blijven. Daarom geven wij niet alleen vorm aan het afscheid, maar juist
ook aan het welkom heten. Wij beantwoorden vragen, luisteren, staan jullie stap voor stap bij, kijken naar wensen en wat er bij jullie past en ondersteunen bij het welkom heten en afscheid nemen. 

“Als je hoofd het niet meer weet, wijst je hart je de weg”

Er komt zoveel op ons af, wat nu?

Wij hebben ruime ervaring in het bijstaan van ouders die voor de ontzettend moeilijke keuze staan van een zwangerschapsafbreking /-beëindiging bij een gewenste zwangerschap.

Wij komen heel graag bij jullie langs om kennis te maken, nog voordat je gaat bevallen. 
Naast advies en informatie geeft zo’n eerste ontmoeting jullie ook al de mogelijkheid om te kijken of het ‘klikt’. En biedt het jullie wat meer rust en duidelijkheid. Laat ons met jullie meewandelen op dit ingewikkelde pad.

Schroom niet om ons te bellen. En je vragen aan ons te stellen. Wij denken graag met jullie mee.