We willen je een warm welkom heten op onze website, een plek waar je niet wilt kijken, waarvan je niet eens het bestaan zou willen weten. Dat begrijpen wij als geen ander.

Wij zijn Mireille en Lotte

Uit ervaring weten wij wat jullie doormaken en kunnen we jullie op passende wijze ondersteunen. Samen met een team van ervaringsdeskundigen en lieve dames, zijn wij er voor jullie.

“Op een goede manier begeleiden bij intens verdriet, maakt het mogelijk om de deur naar de toekomst weer een beetje open te zetten. Hier werk ik heel graag aan mee.”

Lotte

“Het verlies van onze kindjes heeft mij naar Houvast geleid en ik vind het telkens weer bijzonder om te zien hoe dichtbij ik mag komen, bij gezinnen die afscheid moeten nemen van hun zo gewenste baby’tje.”

Mireille

Wat wij doen

We willen je een warm welkom heten op onze website, een plek waar je niet wilt kijken, waarvan je niet eens het bestaan zou willen weten. Dat begrijpen wij als geen ander…

Houvast Uitvaartzorg biedt gespecialiseerde begeleiding aan ouders van kinderen die tijdens de zwangerschap of na de geboorte overleden zijn.  Bij een afscheid komt veel kijken. Wij kunnen veel dingen uit handen nemen, maar je mag ook veel zelf doen.

Wij bieden jullie graag een houvast in deze ontzettend verdrietige periode.

Wij bieden jullie graag een houvast in deze ontzettend verdrietige periode.

 

Kennismaken?

Soms weet je vooraf al dat het mis is of mis zal gaan. Op zo’n moment kunnen wij al vrijblijvend langskomen voor een kennismaking. Voel je vrij om contact met ons op te nemen,
geen vraag is te veel…

Pen WIT

Wat ouders vertellen

Heb je een uitvaart verzekering?

Heb jij of je partner een uitvaartverzekering? Dan worden de uitvaartkosten in de meeste gevallen (geheel of gedeeltelijk) vergoed. Je bent niet verplicht om de uitvaart door je verzekering te laten regelen. Je bent dus vrij om de uitvaartbegeleider te kiezen die je wilt, ongeacht waar je verzekerd bent.

Ik schrijf je dichterbij..

blog

Weer zwanger na verlies

Mijn zwangerschap na verlies Deel 1 “Maar wanneer begin je er weer aan?” Dat is een vraag die we vaak krijgen in ons nagesprek. Na het verlies van je baby, kun je de leegte voelen en verlangen naar een kindje als nooit tevoren.  En als er na obductie geen oorzaak van het overlijden wordt gevonden,…

Bekijk meer

wandelen met lotgenoten

Samen verbinden, wandelen met Lotgenoten Samen wandelen, samen verhalen delen   Een aantal keer per jaar bieden we nazorg voor de ouders die we begeleid hebben, we gaan dan wandelen met elkaar in het bos. Op deze plek, stonden we in een kring dichtbij elkaar. Met in ieders gedachte zijn/haar overleden kindje(s). De kindjes werden…

Bekijk meer